Over ons

UniqueHuman

Dave

OPRICHTER UNIQUEHUMANUniqueHuman is opgericht door Dave van Kollenburg. Dave is 32 jaar en heeft de afgelopen jaren levenservaring opgedaan als beroepsmilitair en als hulpverlener. In de hulpverlening werkte hij met verschillende doelgroepen: jeugd, jongvolwassen en volwassenen. Dave heeft veel ervaring opgedaan in de Forensische psychiatrie bij de GGzE. Zo heeft hij op verschillende afdelingen gewerkt zoals de Catamaran SR & CR. Na ongeveer 5 jaar overgestapt naar de ambulante tak binnen de GGzE. Hierbij heeft hij zich verder kunnen ontwikkelen binnen verschillende wijkteams in de regio Eindhoven, Tilburg en S'-Hertogenbosch.


Dave werkte daar met verschillende doelgroepen, zowel jongeren en volwassenen met verschillende beperkingen (LVB, psychiatrische problematiek, gedragsproblemen) De laatste jaren is hij zeer actief geweest bij een zorgboerderij. Daarbij heeft hij de rol als teamcoördinator en een managmentrol gedraaid.

Door zijn levenservaringen legt Dave snel contacten, is toegankelijk, betrouwbaar en zijn grootste passie is mensen te helpen om persoonlijke groei door te kunnen laten maken. Dave werkt met verschillende organisaties en beschikt over een groot netwerk.

 ''Ik sta voor kwaliteit van zorg,

doe wat je zegt en zeg wat je doet!''

  -Dave van Kollenburg

Wij werken samen met: 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

UniqueHuman is een kleinschalige zorgaanbieder voor advies, begeleidingsvragen en praktische ondersteuning voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), GGz problematiek en/of gedragsproblematiek in alle levensfases. Door de kwetsbaarheid van het individu is het vaak lastig om bepaalde keuzes te maken of om een richting te kunnen kiezen. UniqueHuman kan u hierbij helpen.  Doormiddel van ambulante begeleiding gaat de individu samen met de begeleider kijken waarin hij of zij zich wil ontwikkelen en verkennen waar er groeimogelijkheden zijn.


Door de diversiteit in ons team hebben wij veel verschillende expertises in huis, denk hierbij aan relatie coaching, ADHD problemaltiek, angst en/of PTSS klachten.