Unique Human

Partners

HKZ

Uniquehuman is HKZ gecertificeerd.


Wat betekent het keurmerk?
Het keurmerk houdt rekening met de eisen op het terrein van ondernemerschap, de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en de wetgeving waaraan zzp’ers in zorg en welzijn moeten voldoen. Met het keurmerk tonen zzp’ers en bedrijven aan dat zij staan voor een eigen praktijk waar kwaliteit van zorg en duurzaam ondernemerschap een plek hebben.

Rijschool Noord Brabant

In de praktijk ziet de eigenaar van rijschool Noord Brabant steeds meer vraag naar lessen op maat. Voor sommige mensen is het halen van een rijbewijs gesneden koek. Echter geldt dit niet voor iedereen. 

Mensen met autisme, ADHD of andere klachten verdienen extra ondersteuning. Deze rijschool richt zich ook op deze kwetsbare doelgroep. 

In samenwerking met UniqueHuman wordt de kans van slagen voor een rijbewijs vergroot. 

Erkend leerbedrijf

Met trots kunnen wij nu ook het "Erkend leerbedrijf" certificaat voeren. Hierdoor is UniqueHuman in staat leerlingen en stagaires op een goede en zorgvuldige manier te begeleiden. Vanuit zowel MBO als HBO opleidingen kun je bij UniqueHuman opgeleid worden. 


Wil je je bij ons ontwikkelen binnen de ambulante zorg? Vanaf januari 2021 begeleiden wij ook leerlingen & stagiares.


Zorg in Natura (ZIN)

UniqueHuman is aangesloten bij diverse gemeenten, hierdoor bieden wij Zorg in Natura (ZIN) aan. Dit betekend dat wij een officieel gecontracteerde zorgaanbieder binnen deze diverse gemeenten zijn. 


Indien u recht heeft op ZIN binnen een van de aangesloten gemeenten dan is het mogelijk om dit gehele traject vanuit UniqueHuman te laten begeleiden.