Unique Human

Over ons

Dave

OPRICHTER UNIQUEHUMANUniqueHuman is opgericht door Dave van Kollenburg. Dave is 34 jaar en heeft de afgelopen jaren levenservaring opgedaan als beroepsmilitair en als hulpverlener. In de hulpverlening werkte hij met verschillende doelgroepen: jeugd, jongvolwassen en volwassenen. Dave heeft veel ervaring opgedaan in de Forensische psychiatrie bij de GGzE. Zo heeft hij op verschillende afdelingen gewerkt zoals de Catamaran Strafrechtelijk en Civielrechtelijk. Na ongeveer 5 jaar heeft Dave de overgestapt gemaakt naar de ambulante tak binnen de GGzE. Hierbij heeft hij zich verder kunnen ontwikkelen binnen verschillende wijkteams in de regio Eindhoven, Tilburg en S'-Hertogenbosch. Ook houdt Dave zich bezig met veiligheid in de wijken en is hij continue op zoek naar verbetering. In je ééntje kun je het niet alleen en is samenwerking met alle partijen van groot belang.


Dave werkte met verschillende doelgroepen, zowel jongeren en volwassenen met verschillende beperkingen LVB, psychiatrische problematiek en gedragsproblemen. De laatste jaren is hij zeer actief geweest in de ambulante zorg. Daarbij heeft hij de rol als teamcoördinator en een managmentrol gedraaid.

Door zijn levenservaringen legt Dave snel contacten, is toegankelijk, betrouwbaar en zijn grootste passie is mensen te helpen om persoonlijke groei door te kunnen laten maken. Dave werkt met verschillende organisaties en beschikt over een groot netwerk en kent hij de sociale kaart. Dave werkt zowel individueel als systeemgericht. Daarnaast beschikt hij over de kennis en vaardigheden van een relatie coach.

Van beroepsmilitair naar burger


Op 21 jarige leeftijd werd Dave voor een langere tijd uitgezonden naar Afghanistan naar het plaatsje Tarin Kowt. Hier vervulde hij de rol als Mineur & explosieve verkenner. Dave en zijn maten kregen de taak de bevolking te beschermen tegen de harde werkelijkheid. Dave en zijn clubje, waren verantwoordelijk voor het veiligstellen van routes,wegen en gebouwen. Dit deden ze met een minelab en andere handige tools. Het kwam regelmatig voor dat we oog en oog stonden met de vijand en dat we de bommen als warme broodjes veilig uit de grond haalde.
" Eigenlijk best wel fijn, dat we op elkaar konden vertrouwen en dat ik wist dat ik er niet alleen voor stond in deze stressvolle situatie" Ook ik heb de andere kant..................


Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Dave? Vraag het hem!!

 ''Wij staan voor kwaliteit van zorg,

doe wat je zegt en zeg wat je doet!''

  

Wij werken samen met: 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

UniqueHuman is een kleinschalige zorgaanbieder voor advies, begeleidingsvragen en praktische ondersteuning voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), GGz problematiek en/of gedragsproblematiek in alle levensfases. Door de kwetsbaarheid van het individu is het vaak lastig om bepaalde keuzes te maken of om een richting te kunnen kiezen. UniqueHuman kan u hierbij helpen.  Doormiddel van ambulante begeleiding gaat de individu samen met de begeleider kijken waarin hij of zij zich wil ontwikkelen en verkennen waar er groeimogelijkheden zijn.


Door de diversiteit in ons team hebben wij veel verschillende expertises in huis, denk hierbij aan relatie coaching, ADHD problemaltiek, autisme, angst en/of PTSS klachten. 


VertrouwensPin 

Unique Human is in het bezit van de VertrouwensPin welke door de gemeente Tilburg is uitgegeven. 


Lees hier meer over de VertrouwensPin