Unique Human

Aanbod & werkwijze

Zelfstandig wonen met ondersteuning


Woon je zelfstandig maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Dan kun je bij UniqueHuman terecht voor ambulante begeleiding.

Wij ondersteunen je graag bij het hebben van een mooi, fijn maar vooral een prettig leven. Daarbij wordt gekeken naar de kwaliteiten van de individu.


De begeleidingsmomenten kunnen zowel thuis als elders uitgevoerd worden.  De begeleiding wordt in overleg op werkdagen aangeboden, overdag of ’s avonds.

Individuele begeleiding


We kunnen je individueel begeleiden of met één of meerdere personen. Bij voorkeur vindt de begeleiding plaats bij jou thuis of op een andere veilige plek. Je maakt samen met jouw ambulante begeleider afspraken en stelt samen doelen op waaraan je wil werken. De klant staat ten allertijden bij ons centraal en hij of zij bepaald hierin het tempo.


Ambulante begeleiding


Deze vorm van individuele begeleiding wordt ook wel ambulante begeleiding genoemd. Dit is één van de vormen van begeleiding welke wij vanuit UniqueHuman aanbieden. 

Praktische ondersteuning


Een onderdeel van de individuele begeleiding is praktische ondersteuning, hierbij ondersteunen we bijvoorbeeld bij huishoudelijke taken, het op orde brengen van haar of zijn administratie of het ondersteunen bij het boodschappen.

Dagbesteding


Woon je zelfstandig en ben je nog op zoek naar een leuke dag invulling? Dan kun je samen met je begeleider kijken naar een geschikte dagbesteding op maat.  

Ook op het gebied van sport kunnen wij verschillende activiteiten aanbieden.

Nunc8 is 1 van onze dagbesteding waarbij je in een leuke setting, pakketjes met een persoonlijke boodschap klaar maakt voor de klanten.

Weerbaarheids training

 We zijn allemaal wel eens onzeker, gespannen of uit balans. Dat is gezond, maar het kan je soms ook even teveel worden. Het kan je belemmeren in je dagelijks werk en leven.

Weerbaar zijn, is in balans blijven in elk moment. Deze mentale kracht, kun je trainen door onder andere fysieke werkvormen.

Het kan ervoor zorgen dat je niet echt functioneert. Niet lekker in je vel zitten. Of je volwassen bent en een baan hebt. Of je jong bent en studeert. Als je het gevoel hebt dat anderen over je heen lopen, is dat niet ok.

Wat is relatie coaching?

Kom je er soms samen niet meer uit en zie je door de bomen het bos niet meer, of zitten jullie niet meer op een lijn op het gebied van de opvoeding:


Met relatie coaching geef je richting en sturing aan jouw relatie en of gezin. Samen met jouw/jullie coach die op een professionele manier ondersteunt, is het mogelijk om handvatten te vinden voor de relatie uitdagingen. Relatie coaching kan uitkomst bieden voor een relatie met meer levensgeluk en plezier. Onze werkwijze

Plan gerust vrijblijvend en kosteloos een gesprek in, om elkaar beter te leren kennen en te kijken of er een match is.

Wij komen bij u thuis of op een andere centrale plek kennismaken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw hulpvraag en kijken we samen welke zorg daar het beste bij aansluit.

Wanneer er een klik is en de begeleiding passend is bij jouw hulpvraag. Kijken we samen welke match het beste bij jou past.


Na de kennismakingsmakingsperiode maken we gezamenlijk een begeleidingsplan op. Hierin worden de doelen geformuleerd waar je samen met de begeleider aan gaat werken.

Starten en toe werken naar zelfredzaamheid.

Doelen bereikt? Genieten