Aanbod & Werkwijze

Aanbod en werkwijze

Zelfstandig wonen met ondersteuning


Woon je zelfstandig maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Dan kun je bij UniqueHuman terecht voor ambulante begeleiding.

Wij ondersteunen je graag bij het hebben van een mooi, fijn maar vooral een prettig leven. Daarbij wordt gekeken naar de kwaliteiten  van de individu.


De begeleidingsmomenten kunnen zowel thuis als elders uitgevoerd worden.  De begeleiding wordt in overleg op werkdagen aangeboden, overdag of ’s avonds.

Individuele begeleiding


We kunnen je individueel begeleiden of met één of meerdere personen. Bij voorkeur vindt de begeleiding plaats bij jou thuis of op een andere veilige plek. Je maakt samen met jouw ambulante begeleider afspraken en stelt samen doelen op waaraan je wil werken.


Ambulante begeleiding


Deze vorm van individuele begeleiding wordt ook wel ambulante begeleiding genoemd. Dit is één van de vormen van begeleiding welke wij vanuit UniqueHuman aanbieden. 

Praktische ondersteuning


Een onderdeel van de individuele begeleiding is praktische ondersteuning, hierbij ondersteunen we bijvoorbeeld bij huishoudelijke taken, het op orde brengen van haar of zijn administratie of het ondersteunen bij het boodschappen.

Dagbesteding


Woon je zelfstandig en ben je nog op zoek naar een leuke dag invulling? Dan kun je samen met je begeleider kijken naar een geschikte dagbesteding op maat.  

Ook op het gebied van sport kunnen wij verschillende activiteiten aanbieden.

NUNC8


Nunc8 is 1 van onze dagbestedingen. 

Onze werkwijze

U kunt vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek onder een genot van een kop koffie.

Een van onze medewerkers komt dan bij u thuis kennismaken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw vraag en kijken we samen welke zorg daar het beste bij aansluit.

Vervolgens kijkt het contactpersoon van UniqueHuman welke ambulant begeleider het beste bij u past: matching staat bij ons voorop.


Na de kennismakingsmakingsperiode maken we gezamenlijk een begeleidingsplan op. Hierin worden de doelen geformuleerd waar je samen met de begeleider aan gaat werken.

Starten, evalueren, groeien.

Doel bereikt & genieten